Zangworkshop

Zingen

Zingende mensen zijn de mooiste muziek-instrumenten! Wie wil zingen heeft zijn instrument altijd bij zich, da’s makkelijk. Je instrument doet het altijd en je kunt meteen beginnen. Zonder les gehad te hebben kun je zomaar een aardig nootje zingen.
Zingen neemt barrières weg, gaat over grenzen heen, verzoent en geeft verbroedering. Al zingende vervalt de schroom, komen emoties los, ontstaat samenhorigheid en verbondenheid.

Zang in k(ant)oortijden

Werknemers die fluitend naar hun werk komen. Dat wil elke werkgever, manager of afdelingshoofd. Harmonie op het werk: de neuzen dezelfde kant op laten wijzen. Samen zingen kan een handje helpen. Vooral als iedereen hetzelfde lied zingt...

Genieten van zingen!

Natuurlijk staat het genieten voorop. Een kleine warming-up, wat zangoefeningen en een canon kan de groep in de stemming brengen. Daarna komt door (meer-)stemmig zingen het beste in iedereen naar boven. Collega's of de baas zelf laten soms een hele andere kant van zichzelf horen. De badkamerzanger kan eindelijk zijn stem laten horen en daarbij meer talent om zich heen ontdekken.

Maatwerk

Een zangworkshop wordt op maat gemaakt, ik luister graag naar alle wensen en behoeften. In een thema, met een persoonlijk tintje, bij afscheid, zingen op een bijzondere plek of op een bijzondere manier ? Of even lekker zingen als warming-up of juist als creatieve break tijdens een vergadering, een symposium of een cursusdag ? Het kan allemaal.

Zang in uw zaak

Lekker zingen begint met een prettig gesprek. Zingen kan in allerlei vormen, graag denk ik met je mee om de juiste toon te vinden waarmee we zang in je zaak kunnen brengen.

Van zang tot zaken

De prijs van de zangworkshop is afhankelijk van de lengte van de workshop, de benodigde voorbereiding, het aantal deelnemers en eventuele wensen van de aanvrager. Offerte na overleg. Workshops kunnen gegeven worden aan groepen vanaf tien personen.

Zangworkshops extra ....

Naast zangworkshops in alle soorten en maten, biedt De ZangZaak ook combi's aan met collega's van andere 'discipline's, zo kun je denken aan:

Zingen en chocolade proeven, ism Hocus Pocus Zoetwaren 

Zingen en trommelen op djembé, ism Jens Meijers

Zingen en varen, ism Den Onthaestingh  (bv Ontbijt en Ochtendzang)

Zingende Brunch bij eetcafé Lumière  

 

Ook zangworkshops in een speciaal thema zijn mogelijk, voorbeelden:

Ierse avond (singing dinner) - Liefde - Candlelight - Kerst - Engelse Carols - Engelse Hymnes - Rond het kampvuur - Zingen in het Weiland - the Beatles - Taizé en Iona - Boudewijn de Groot

maar elk thema is denkbaar

Reacties

2015 - workshop Afrikaans zingen bij St Gaida in Bergen (zijn gewend te zingen)
8 feb '15 hebben wij in Bergen een geweldige workshop Afrikaanse zang gehad met Monique. We hadden je “gevonden” op internet en hoopten dat we een goede keus gemaakt hadden je met je uit te nodigen.
Wel.... het was een goede keus.
Na een warming-up begonnen we met Alleluia uit Ghana, niet al te moeilijk, een mooie binnenkomer dus. Na een korte uitleg over het volgende lied kwamen we in het Paradijs terecht. Hierna kwamen nog 3 liederen uit verschillende streken, in verschillende stijlen en oplopend in moeilijkheid. Steeds een korte uitleg over de inhoud van hetgeen gezongen werd en hoe een lied tot stand gekomen was. Dit alles met een enthousiasme dat aanstekelijk werkte op de deelnemers. Na afloop hoorden we van alle kanten niet anders dan lof over deze gezellige, muzikale workshop.
Monique, bedankt en we weten je te vinden voor een eventuele volgende workshop!

2015 - zangsessies tijdens HighTea 60-jarige verjaardag
Wil je even laten weten, dat ik super genoten heb van jouw muzikale bijdrage aan het feestje van gisteren. Je deed het prima, enthousiast en niet te opdringerig! Knap hoor, reuze bedankt! Ik onthoud je zeker, want je weet maar nooit...... 

2011 - MEE Utrecht met afdeling algemeen beleid kerstkoor gevormd in kader van teambuilding en op de bedrijfskerstlunch 4 meerstemmige kerstsongs uitgevoerd
reactie MEE:
Dank voor je bijdrage Monique, zeer waardevol ontvangen. Je reacties en spontane feed-back op ons team zijn besproken. We gaan aan de slag met luisteren, leiding accepteren en verwachtingen. 
“Daar moet Monique meer mee doen binnen bedrijven!“